Boek afspraak

Huidverjonging en verbetering met Hyaluronzuur

Elke dag goed in je vel!

Wil je je huidstructuur verbeteren en genieten van een jonge frisse uitstraling met een natuurlijke look? Dan kies je voor een skinboosterbehandeling met hyaluronzuur. De injectable is geschikt voor hydratatie en verbetering van de huidstructuur.

Een gezonde, frisse en jonge huid behouden in drukke tijden is soms lastig. Gezellige feestjes, een drukke carrière en een reislustig leven zijn natuurlijk leuke en belangrijke activiteiten in je leven maar kunnen ook zorgen voor een vermoeide en droge huid. Goed voor je huid zorgen is daarom verstandig. Een oplossing? Een hyaluronzuur boost!

Hoe werkt een hyaluronzuur skinbooster?

Omdat hyaluronzuur, in tegenstelling tot een crème, wordt toegepast door middel van een injectie in de huid zorgt dit voor directe hydratatie. Een goede hydratatie van de huid draagt bij aan een goede huidstructuur en een frisse uitstraling. Het hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol helpt rimpelvorming te voorkomen.

Het is inzetbaar voor veelvoudige behandelingen en draagt bij aan een jonge uitstraling van binnenuit.

De vloeibare gel zorgt voor directe hydratatie van je huid door de basis van hyaluronzuur en de toevoeging van glycerol. Glycerol zorgt voor eenh stralende huid en gezonde glow, daarnaast voorkomt glycerol nieuwe rimpelvorming.

Als de huid ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Met het injecteren van deze lichaamseigen stof die water aantrekt, verbeter je de natuurlijke hydratatie direct. De gel wordt optimaal opgenomen in de huid.

Resultaten:

  • 36 weken hydratatie en vermindering van rood- en ruwheid van de huid
  • 100% van de patiënten toonden verbeterde esthetische resultaten
  • Meer dan 80% van de patiënten is tevreden met de behandeling
  • 90% van de patiënten beveelt Belotero® Revive en/of Croma RICH® aan bij vrienden
  • Verminder de roodhuid van je gezicht

Je zorgt goed voor jezelf, maar je drukke leven begint wat sporen achter te laten op je gezicht. Je ziet roodheid in je gezicht, je huid toont vermoeid en droog. De eerste tekenen van huidveroudering zijn zichtbaar. Geef je huid een boost met de skinbooster Belotero® Revive en/of Croma RICH®. De roodheid in je gezicht neemt af en je ziet er weer net zo fris uit als je je voelt. Fijne lijntjes verdwijnen, je huid verstevigt door betere hydratatie.

Meer weten, maak dan een vrijblijvende afspraak.