Boek afspraak

Disclaimer

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website https://www.skiniq.nl/

Door deze website te bezoeken en/of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel SKINiQ zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan SKINiQ niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

SKINiQ garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Wanneer SKINiQ links naar websites van derden geeft, betekent dit niet dat SKINiQ verantwoordelijk is voor de op deze websites aangeboden producten of diensten. 

SKINiQ aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door SKINiQ niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. Verzoeken tot plaatsing van links naar websites van derden op https://www.skiniq.nl/ worden getoetst aan een aantal criteria.