Boek afspraak

Profhilo®: een natuurlijke anti-aging behandeling

De hit van de eeuw: Profhilo behandeling!

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging product met 100% puur hyaluronzuur. Hyaluronzuur kennen we natuurlijk al want de meeste fillers zijn namelijk op basis van hyaluronzuur (een natuurlijk, veilig, lichaamseigen stof). Fillers zoals we ze kennen zijn bedoeld om volumeverlies te corrigeren (opvullen van rimpels en herstel van volumeverlies door veroudering van onze huid & opvullen van lippen). Profhilo is een nieuw product. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en heeft daarmee iets andere eigenschappen dan de fillers bedoeld voor opvullen, en ook een iets andere werking. Het vult niet, maar zet de huid juist aan tot ACTIE! Profhilo kent vele voordelen:

  • meest natuurlijke injectable van dit moment
  • vernieuwt de huid van binnenuit
  • geschikt voor vrijwel iedereen
  • behandeling is eenvoudig en snel
  • kleine kans op bijwerkingen

Een behandeling met Profhilo heeft als belangrijk voordeel dat je je huid kunt verjongen zónder extra volume te geven aan je gezicht. De huid gaat daadwerkelijk herstellen en verjongen en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Wil weten of deze behandeling geschikt is voor jou, maak dan een vrijblijvende afspraak.
Maak een afspraak

Alle behandelingen/ producten die ik gebruik zijn van A-kwaliteit, en van bekende merken. Daarmee waarborg ik de kwaliteit en sta volledig achter mijn behandelingen. Het is wetenschappelijk bewezen (in meerdere studies) dat Profhilo de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt en dat er ook een positieve respons is op vetcellen in onze huid. Met andere woorden: onze vetcellen blijven behouden.  Juist onze vetcellen in ons gezicht zijn van wezenlijk belang voor behoud van volume!!

Weetje: Onder de huidlaag in ons gezicht hebben we losse 'vet kussentjes'. De inhoud hiervan lost op naarmate we ouder worden. Hiermee wordt dan 'huidoverschot" veroorzaakt. Zodoende gaat de (lege) huid onder invloed van de zwaartekracht 'hangen'. 

Huidverjonging zonder operatie of onnatuurlijke stoffen

Een Profhilo behandeling verandert het gezicht NIET van vorm, wel krijgt het gezicht de stevigheid terug! De behandeling is met name heel geschikt om een geheel gezicht te verjongen, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug!

Profhilo: een bekroond, nieuw type hyaluronzuur

Deze behandeling wordt al jaren met groot succes uitgevoerd in Italië en Engeland. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 200.000 mensen met Profhilo behandeld. Ook in Nederland wint de Profhilo behandeling aan popuariteit. 

Profhilo geeft jouw huid zijn natuurlijke stevigheid terug

Profhilo heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat. Ik ben daarom blij en verheugd om deze behandeling nu ook aan te kunnen bieden in mijn praktijk.

Profhilo Winnaar Aesthetics Award 2016

Hoe gaat de Profhilo behandeling in zijn werk?

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in wetenschappelijk bewezen (anatomische) gebieden van het gezicht, die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een paar kleine (vrijwel pijnloze) injecties nog om een geheel gezicht (of andere gebieden) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen (klein blauw plekje wat goed te camoufleren is) is zeer klein. Profhilo kent diverse toepassingen en kan ingezet worden voor:

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Bovenarmen

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een "echte" filler (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling. 

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. 

Profhilo voor en na

De huidverbetering wordt na enkele weken tot maanden goed zichtbaar. In onderstaandfe afbeelding zijn de resultaten die je met een Profhilo behandeling kunt behalen, goed zichtbaar.

Resultaten profhilo voor en na

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Heeft Profhilo bijwerkingen?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. Dit betekent dat de kans op Profhilo bijwerkingen over het algemeen klein is. De mogelijke neveneffecten van een Profhilo® behandeling zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Meer informatie?

Saskia Leenders, MSc. is een bevoegd- en bekwaam geregistreerd Injectable Specialist (Wet Big (art. 14 en 36a). Wil je meer weten over deze behandeling? Plan gerust online een consult in! Tijdens een vrijblijvende afspraak nemen we de Profhilo behandeling stapsgewijs door en kijken we of deze anti-aging behandeling voor jou de beste keuze is. Aansluitend op het consult kan overgegaan worden tot de behandeling. 

Afspraak maken