Boek afspraak

Botox en fillers, óók voor mannen!​

Ook mannen willen er op hun best uit blijven zien als ze ouder worden. Een norse frons maakt al snel onvriendelijk en een diepe neus-lippenlijn of wallen onder de ogen eerder vermoeid. SKINiQ ziet het aantal mannen dat overgaat tot een botox- of fillerbehandeling met groot plezier groeien.

Gelukkig ontdekken steeds meer mannen de weg naar SKINiQ om de voordelen van de speciale mannen behandelingen te ervaren!

Behandelmogelijkheden voor mannen

Een paar kleine prikjes met botuline toxine kunnen een frons al verzachten of voorhoofdslijnen laten verdwijnen. Botox is tevens een effectieve kraaienpootjes behandeling! Daarnaast is het met fillers heel goed mogelijk om de hinderlijke wallen onder de ogen of de neus-lippenplooien te verzachten of zelfs geheel te laten verdwijnen. Dit alles met een zeer natuurlijk resultaat zonder dat anderen zullen opmerken dat je je hebt laten behandelen. Het effect van een behandeling is een betere, frissere versie van jezelf!

Wil je weten meer weten over botox of een hyaluronzuur injectie? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend consult.

Cosmetische behandeling op maat

Mannen hebben een andere anatomie en andere gelaatstrekken dan vrouwen. Zo heeft de man een dikkere huid, andere haargrens, grovere kaaklijn en de wenkbrauwen staan minder gebogen. Het is belangrijk om hier bij de behandeling rekening mee te houden. De behandelaar van SKINiQ biedt  iedere man daarom een behandeling op maat.

Bekijk hier inspirerende voor- en na foto’s van behandelingen met botox en fillers